Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Descriere: Cu arhitectura in stilul unui palat, complexul ofera o piscina in aer liber, o piscina interioara, un centru de fitness, un teren de tenis si facilitati de spa. Accesul la wi-fi este gratuit in zonele publice.
Localizare: Situat in zona Avsallar, Xafira Deluxe Resort and Spa are o plaja privata la doar 500 de metri. Complexul asigura un serviciu de transfer gratuit la plaja la fiecare 15 minute, de la 08:00 la 20:00. Xafira Deluxe Resort and Spa se afla la 60 km de Aeroportul din Gazipasa si la 100 km de Aeroportul din Antalya.
Dotari camere: Amenajate modern, camerele de la Xafira Deluxe Resort and Spa sunt dotate cu aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat. Unele unitati beneficiaza de piscina privata.
Facilitati hotel: Cu zona de luat masa in interior si in aer liber, restaurantul principal serveste bufete de mic dejun, pranz si cina, care includ specialitati turcesti si internationale. La restaurantele a la carte se pot savura mancaruri turcesti, din Orientul Indepartat si italiene. De asemenea, la baruri puteti lua diverse bauturi.
Website: http://www.xafiradeluxeresort.com/en/

harta-detail