Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Descriere: Popi Star hotel este situat intr-una dintre cele mai populare statiuni de pe coasta de est a insulei Corfu si la mica distanta de portul de agrement din frumoasa zona Gouvia. Dotarile hotelului, frumusetea natural a insulei si zona unde este amplasat - la doar 7km nord de orasul Corfu, il recomanda drept locul ideal pentru o vacanta relaxanta pentru cei cu buget redus.
Localizare: Distante: Dassia - 3km, Ipsos - 6km, Corfu - 7km, Pelekas (pe coasta de vest) - 8km.
Dotari camere: Camerele spatioase si confortabile au fost redecorate in 2008, fiecare dispunand de propriul balcon, baie, mini frigider, TV satelit, aer conditionat, seif si telefon. 
Facilitati hotel: receptie 24/24, parcare gratuita, colt internet, servicii de imprimare, copiere si scanare, tenis de masa, jocuri, carti, TV satelit, servicii de  menaj, inchirieri masini, motociclete si biciclete. Gradina hotelului cu flori si arbusti infloriti, piscina inconjurata de sezlonguri, snack-bar-ul in aer liber va vor oferi momente de relaxare binemeritate. Restaurantul hotelului serveste o varietate larga de preparate grecesti, mediterraneene si corfiote.
Pagina web: http://www.popistar.com

harta-detail

 
 

other-hotels-in-destination

14 % Oferta Speciala
Hotel Royal Boutique (Kanoni)

Hotel Royal Boutique (Kanoni)

Corfu, Grecia

de la 450.5 /pers

16 % Early Booking
Hotel Primasol Louis Ionian Sun (Benitses)

Hotel Primasol Louis Ionian Sun (Benitses)

Corfu, Grecia

de la 755 /pers

17 % Early Booking
Hotel Gouvia (Gouvia)

Hotel Gouvia (Gouvia)

Corfu, Grecia

de la 411 /pers